Elektrosmog a nespavosť. Vráťte sa k sladkým snom pomocou SHS Solution!

V posledných rokoch viaceré štúdie preukázali súvislosť medzi elektrosmogom a nespavosťou. Hoci rozvoj moderných technológií priniesol do nášho života mnoho výhod, elektrosmog je jedným z javov, ktoré môžu byť škodlivé pre naše zdravie. Elektrosmog je súhrn elektromagnetického žiarenia v našom prostredí, ktoré vyžarujú rôzne elektrické zariadenia, ako sú smartfóny, počítače a bezdrôtové siete. V tomto článku preskúmame súvislosť medzi elektrosmogom a nespavosťou a ukážeme, ako môže inovatívna technológia SHS pomôcť zlepšiť kvalitu spánku. 

 

Elektrosmog a nespavosť 

Elektrosmog je forma elektromagnetického žiarenia, s ktorým sa často stretávame v každodennom živote. Smartfóny, siete WiFi, mikrovlnné rúry a iné elektrické zariadenia vytvárajú elektrosmog. Týmto škodlivým žiarením sme stále viac obklopení. Je prítomné na našich pracoviskách, v nákupných centrách a dokonca aj v našich domovoch. Vplyv elektrosmogu na naše zdravie priťahuje čoraz väčšiu pozornosť vedeckých kruhov. Viaceré štúdie spájajú elektrosmog s nespavosťou. Elektromagnetické žiarenie môže mať škodlivé účinky na hormón melatonín, ktorý je zodpovedný za reguláciu spánku. Ak sa produkcia melatonínu zníži, môže to viesť k problémom so spánkom. Ak ste teda strávili dlhý deň obklopení elektrickými spotrebičmi, niet divu, že trpíte nespavosťou. Elektrosmog môže ovplyvniť aj spánkový režim, znížiť kvalitu a dĺžku spánku a zvýšiť počet nočných prebudení. A nespavosť môže spôsobiť celý rad ďalších zdravotných problémov, ako je stres, úzkosť, depresia a dokonca aj vznik vážnejších chronických ochorení. Ľudia, ktorí sú pravidelne vystavení elektrosmogu, sa často sťažujú na nespavosť. 

  

Riešenie SHS proti elektrosmogu 

Nespavosť spôsobená elektrosmogom môže mať vážny vplyv na naše zdravie a kvalitu života. Našťastie existujú metódy a nástroje, ktoré môžu pomôcť zvládnuť nespavosť a zlepšiť kvalitu spánku. Vďaka inovatívnej technológii SHS Solution je možné elektrosmog ľahko znížiť! Systém SHS HomeShield poskytuje komplexnú ochranu vášho domova počas celého dňa. Tento systém, ktorý sa priebežne vyvíja 30 rokov, je schopný znížiť všetky parametre elektromagnetického vystavenia na veľmi prísnu limitnú hodnotu podľa Medzinárodnej normy biológie budov SBM/2008 SBM/2015. Dva hlavné prvky vynálezu pripojíme cez centrálnu jednotku systému na vodu, ktorá sa nachádza v potrubiach vykurovacieho systému a ktorú použijeme pod riadením rezonátorových systémov ako anténu na zachytávanie žiarenia, následne cez riadiacu jednotku ju udržiavame priebežne pod limitnými hodnotami, pričom každé digitálne, smart a robotické zariadenie dokonale funguje. Na každom bode merania sa uskutoční drastické zníženie, ktoré sa dá zmerať, a ktoré zaznamenáme aj v akreditovanom protokole. 

  

Rozlúčte sa s nespavosťou! 

Používanie technológie SHS má mnoho výhod, najmä pre tých, ktorí trpia nespavosťou spôsobenou elektrosmogom.  

1. Zlepšenie kvality spánku 

SHS Solution pomáha znížiť množstvo elektrosmogu v našom prostredí, takže môžeme spať hlbšie a pokojnejšie. Keďže sa znížia rušivé účinky elektromagnetického žiarenia, ľahšie zaspávame a spíme pokojnejšie. 

2. Zdravší životný štýl 

Negatívne účinky nespavosti a elektrosmogu môžu viesť k dlhodobým zdravotným problémom. Používaním SHS Solution môžete znížiť riziko týchto nepriaznivých účinkov a prispieť k zlepšeniu svojho celkového zdravotného stavu. 

3. Jednoduché používanie 

Vďaka desaťročiam skúseností dokáže tím SHS ľahko nainštalovať systém vo vašej domácnosti, takže vaša budova bude vždy chránená! 

4. K dispozícii je prenosná verzia 

Prenosné verzie riešenia SHS vám umožňujú využívať ochranu pred elektrosmogom, nech ste kdekoľvek. Či už ste v práci, na cestách alebo na akomkoľvek inom mieste, zariadenie máte vždy po ruke. Objavte riešenie SHS Solution, ktoré ochráni váš telefón  a vaše auto

 

Sladké sny vďaka technológii SHS 

Vplyv elektrosmogu na spánok môže byť v dobe moderných technológií vážnym problémom. Nespavosť môže viesť k vážnym zdravotným problémom a negatívne ovplyvniť kvalitu nášho života. Technológia SHS môže byť účinným nástrojom na liečbu nespavosti spôsobenej elektrosmogom, ktorý môže pomôcť zlepšiť kvalitu spánku, a tým minimalizovať zdravotné riziká. Nedovoľte, aby elektrosmog negatívne ovplyvnil váš spánok a zdravie! Kontaktujte nás ešte dnes a užite si pokojný a regenerujúci spánok vďaka SHS Solution! 

Novinky, zaujímavosti a informácie

blog-img
20.2.2024
Vplyv elektrosmogu na naše zdravie

Aktuálne čoraz častejšie počúvame o elektrosmogu a jeho negatívnom vplyve. Čo to vlastne znamená pre naše zdravie a ako sa môžeme chrániť pred škodlivým žiarením? Najprv sa pozrime, čo tento pojem znamená! 

Čo je elektrosmog? 

Elektrosmog je prakticky v

blog-img
7.2.2024
Elektrosmog a nespavosť. Vráťte sa k sladkým snom pomocou SHS Solution!

V posledných rokoch viaceré štúdie preukázali súvislosť medzi elektrosmogom a nespavosťou. Hoci rozvoj moderných technológií priniesol do nášho života mnoho výhod, elektrosmog je jedným z javov, ktoré môžu byť škodlivé pre naše zdravie. Elektrosmog je súhrn elektromagnetického žiarenia v našom prostredí, ktoré vyžarujú rôzne elektrické zariadenia, ako sú smartfóny, počítače a bezdrôtové siete.

blog-img
24.9.2023
Freiburská výzva

Dňa 20. októbra 2002 prevažne lekári pracujúci v oblasti environmentálneho zdravia zverejnili Freiburskú výzvu (FREIBURGER APPELL), z pôvodného textu si môžete prečítať krátky citát nižšie: „My, lekári rôznych špecializácií, najmä v oblasti environmentálneho zdravia, z mimoriadneho záujmu o zdravie našich blízkych sa obraci

blog-img
11.3.2024
Čo je elektrosmog?

Prítomnosť elektrosmogu väčšina ľudí nevníma, kým nenastanú ďalšie účinky, ktoré pôsobia na naše telo, ktoré sa neustále bráni proti elektromagnetickej interferencii. To nám umožňuje zostať v rovnováhe.

Keď sú však tieto účinky príliš silné, naše telo produkuje príznaky, týmto spôsobom elektrosmog prerušuje normálnu bunkovú komunikáciu.

Elektrosmog sa vzťahuje na všetky elektromagne